ПРОФЕСИОНАЛНО ВАН ОБОРУДВАНЕ

Превърнете вашия ван в мобилна работилница
ВЪТРЕШНО ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА ВАНОВЕ

ВЪТРЕШНО ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА ВАНОВЕ

Открийте огромната ни селекция от вътрешни и външни светлини и прожектори

12 волтови LED СВЕТЛИНИ ЗА ВАНОВЕ

Led lights for vans Led lights for van upfitting

LED осветителните тела имат редица предимства: намалена консумация на енергия, по-малки са от традиционните осветителни тела и са налични в широка гама цветове.

Измежду широката гама модели, предлагани от Syncro System, има две подобни светлини за таван, различаващи се по размер, сила и консумация на енергия. И двете отделят синкава светлина с тон на цвета, наподобяващ слънчева светлина.

Светлините имат удобен сензорен превключвател: нужно е само да плъзнете ръката си през него, за да включите или изключите светлината. Светлинният дифузьор, намиращ се на предната стена на  осветителното тяло предотвратява досадните отблясъци, които обикновено се свързват с LED светлините с висока мощност.

12 волтовото захранване позволява директно свързване към акумулатора на вана.

LED100 е с дължина 1 метър и консумира 15 вата енергия.

Поради по-малките си размери, те заемат доста по-малко място от тавана на вана, увеличавайки маневреността в товарното отделение.

LED LIGHTS FOR SPRINTER LED LIGHTS FOR DAILY IVECO

РЕГУЛИРУЕМИ ПРОЖЕКТОРИ ЗА ВАНОВЕ

Work lamp Work lamp

За товарни ванове, които трябва да осветят външността на вана, Syncro System предлага мощни 12 волтови халогенни прожектори. Тези светлини са налични с магнитна основа или с основа, която може да бъде монтирана на вана за постоянно. Прожекторът с магнитна база е оборудван със спирален кабел и щепсел за гнездото на запалката. Може да бъде поставен от вътрешната или външната страна на персонализирания ван, за да предоставя силна, ярка светлина, там където имате най-голяма нужда от нея.

LED ПРОЖЕКТОР С МАГНИТНА ОСНОВА

Low consumption LED spotlight

Иновативен LED прожектор с магнитна основа. Висока ефективност и ниска консумация.

  • Компактни размери
  • Много ниско тегло
  • Магнитна основа за позициониране там, където е нужно и лесно придвижване
  • Недраскащо се покритие на магнината основа, за да се избегне разваляне на боята на превозното средство
  • Висока яркост: 1500 лумена
  • Ниска консумация: само 18 вата
  • В комплект със спирален кабел и щепсел за 12 волтово гнездо
  • Ключ за включване/изключване вграден в щепсела

ВЪРТЯЩА СЕ ПРЕДУПРЕДИТЕЛНА СВЕТЛИНА ЗА ВАНОВЕ

Rotating beacon

Въртящата се сигнална светлина за ванове е изключително полезна за сигнализиране, че ванът работи на строителен обект или по самата улица. Магнитната основа позволява да поставите светлината там, където имате нужда да бъде: отстрани или на покрива на вана. Докато карате светлината с лекота може да бъде прикачена от вътрешната страна на вана. Спиралният електрически кабел се включва в 12 волтовото гнездо за запалка. То е фабрично инсталирано във всички превозни средства.

ГНЕЗДО ЗА ЗАПАЛКА

Cigarette socket Cigarette socket

Всички ванове и товарни превозни средства са оборудвани с 12-волтово гнездо за запалка в кабината. Измежду многото Syncro аксесоари, можете да откриете и 12-волтови гнезда, които могат да бъдат монтирани в товарното отделение: към персонализирани панели или директно към каросерията на вана – на най-удобно за достъп място. С аксесоарът за гнездото за запалка, можете да включите предния фар или всеки друг 12 волтов аксесоар или инструмент.

Leave a reply