ПРОФЕСИОНАЛНО ВАН ОБОРУДВАНЕ

Превърнете вашия ван в мобилна работилница

За нас и нашата работа

„Ван оборудване Про“ ЕООД е ексклузивен представител на италианските фирми Syncro-System group и MIGI srl. Централният офис с шоурум и базата за монтажи се намират в гр. Пловдив.

Ние предлагаме специализирани услуги, включващи предпродажбено консултиране, монтаж и съдействие за оборудването на ванове от всякакви марки и модели в кратки срокове и на конкурентни цени: оборудване с шкафове, стелажи, работни плотове, чекмеджета, изтеглящи се куфарчета, делители и кутии; вътрешна защита на буса с плоскости и странични облицовки и обшивки; напречни товарни греди и скари и надлъжни греди за стълби; товарни рампи и платформи с товароносимост до 1500 кг; допълващи аксесоари и принадлежности като държачи за кабели, ремъци, системи за закрепване; монтиране на прътове за транспортиране на окачени дрехи; иновативни машини 2в1 – генератор за ток с компресор за въздух и 3в1 – генератор с компресор и пароструйка, разработени за вграждане във ванове.

Всички продукти са проектирани и произведени в Италия.

Syncro System Group е един от европейските лидери в сектора на оборудването за работни автомобили. Трансформирането на ван в работилница изисква опит, гъвкавост, адаптивност и приспособимост към нуждите на клиента. През 2018 год. система Syncro стана ULTRA:

  • ултрамодулна
  • ултраздрава
  • ултрагъвкава
  • ултралека

Същинска революция в оборудването и обзавеждането на ванове, която води до допълнително повишение на ефективността на оборудването и предоставя безкрайно много нови възможности за комбиниране на различни елементи.

Ние не се занимаваме с други дейности и със сигурност има основание за факта, че за над двадесет години сме трансформирали и оборудвали повече от 70 000 автомобила!

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ, ОБАДЕТЕ СЕ НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ В ОБОРУДВАНЕТО НА ВАНОВЕ!

Van Equipment Pro

4000 Пловдив, ул. Васил Левски 180 А

тел. 032 33 16 33 / Mob. 088 9000 590

info@van-equipment.bg

Галерия със завършени проекти от нас