ПРОФЕСИОНАЛНО ВАН ОБОРУДВАНЕ

Превърнете вашия ван в мобилна работилница
РЕМЪЦИ, ВЪЖЕТА И ТОВАРНИ КУКИ

РЕМЪЦИ, ВЪЖЕТА И ТОВАРНИ КУКИ

Как дa блокираме товар във вана

СТОМАНЕНИ РЕЛСИ ЗА ОБЕЗОПАСЯВАНЕ НА ТЕЖЪК ТОВАР

Lashing straps for vans Heavy duty lashing straps for vans Heavy duty lashing straps for vansLashing straps and rails installation

Системата се състои от релса, която може да бъде оразмерена в зависимост от изискванията на потребителя, и ремъци с разнообразни дължини с максимален капацитет от 4000 кг. Стягащата катарама може да бъде стягана и отпускана бързо и лесно. Освен, че е удобна за обезопасяване на бутилки с гориво, също така позволява и бързото и лесно обезопасяване на почти всички видове товар.

ПЛЪЗГАЩИ СЕ КУКИ

Hooks for tools Hooks for tools

Куките могат да бъдат пристегнати навсякъде по дължината на РОТМ релсата. Те са гъвкави и издръжливи.

АЛУМИНИЕВА РЕЛСА С ПЛЪЗГАЩ СЕ РЕМЪК

Lashing system with aluminium rail and straps Straps and aluminium rails for vans Sliding clasps, straps and the aluminum track Double aluminium track for loading ramp

Ексклузивна и иновативна система, състояща се от плъзгащи се катарами, ремъци и алуминиева релса модел „БАРАЛ“. Индивидуалните части могат да бъдат използвани по всевъзможни начини за обезопасяване на всички видове товар.

СКОБИ ЗА ВАН „ФЕРМАТУТО“

Van racking clamps for vans Racking clamps Durable steel clamp with soft rubber lining.Van racking clamps

Без повече изместване и хлъзгане на материал и апаратура в товарното поделение на вана Ви. Syncro System представя своите ексклузивни патентовани скоби за ван. Те се състоят от чифт плъзгащи се скоби, с регулируема дълбочина (от 100 до 200 мм). Благодарение на заключващата дръжка, те могат да се позиционират и блокират във всяка позиция по алуминиевата релса БАРАЛ. Имат сърцевина от подсилена стомана с гумена облицовка, която защитава товара от надраскване и огъване. Те са бързи и лесни за употреба, изключително здрави. За секунди се нагласят за размера, който искате да обезопасите, включително стълби, панели, рампи, тръби, колички и още много повече.

ПЛЪЗГАЩИ СЕ КУКИ С РЕГУЛИРУЕМА ШИРОЧИНА

Fully extended adjustable hook Fully closed adjustable hook

Тези куки са проектирани за монтаж към релсата БАРАЛ. Те могат да бъдат стегнати във всяка една позиция по релсата. Долната част на куката също е регулируема в 5 различни широчини, правейки куката по-широка (140 мм) или по-тясна (90 мм). Произведена е от стомана с висока якост. Подсилена е допълнително с лента, заварена под нея.

НАЗЪБЕНИ РЕЛСИ С ПРЪСТЕНИ И РЕМЪЦИ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ

Notched aluminum tracks Rectangular notched aluminum tracks T-shaped notched aluminum tracks

Три различни модела назъбени алуминиеви релси, към които могат да бъдат монтирани прътове, пръстени и ремъци за ограничаване с катарама или захващаща закопчалка.

Notched track

Syncro straps Blocking cargo inside the van

СТОМАНЕН ПРЪТ С ГУМЕНА ЛЕНТА ЗА БЕЗОПАСНО ТРАНСПОРТИРАНЕ

Bar to prevent scratches and damage to materials Steel bar with rubber strip Steel bar with rubber anti-shock strip Detail of the anti-shock bar

Сигурното и безопасно завързване на материалите и оборудването е от жизнена важност по време на транспорт. Syncro System улеснява това с много различни решения за безопасно съхранение и ограничаване. Стоманеният прът ПРФ1470 е бил конкретно проектиран да предотвратява драскане и/или огъване на транспортираните материали. Може да бъде монтиран директно към каросерията на вана или към стелажните компоненти. Товарът, който е обезопасен с ремъци или прътове Syncro е поставен върху тръби от твърда гума, които ефективно го защитават от надраскване или огъване.

СТОЙКА ЗА СПРЕЙОВЕ

Aereosol holder New accessory for vans: aereosol holder

Дръжте всички спрейове, от които имате нужда точно на една ръка разстояние. Новата стойка за спрейове, изцяло построена от прахово боядисан алуминий може да държи до четири спрея. Може да бъде монтирана в края на стелажен панел или към защитен панел или към самата каросерия на вана. Омръзнало Ви е материалите да не са на мястото си или да са трудни за достигане? С това лесно решение от Syncro System, дори спрейове Ви ще бъдат обезопасени, когато сте на път и ще са на място, когато имате нужда от тях.

ЗАКАЧАЛКА ЗА КАБЕЛ

Aluminium cable holders Cable holders for van

Построена от лят, прахово боядисан, лек и издръжлив алуминий. Налична е в три размера.

РЕГУЛИРУЕМИ КУКИ

Adjustable hooks Adjustable hooks

Регулируеми железни куки с размери от 140 до 190 мм.

СТРАНИЧНИ АЛУМИНИЕВИ ДЖОБОВЕ

Aluminim side pocket for vans Aluminim side pocket for vans

Изцяло произведени от алуминий, за да се запазят максимално леки. Могат да бъдат монтирани към защитните панели или към стелажните компоненти.

БРУНС СИСТЕМА ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ИНСТРУМЕНТИ

Bruns hooks Bruns hooks Bruns hooks

Иновативно решение, състоящо се от алуминиева релса с два вида куки: кръстосана, затягаща кука и мощна кука с форма J.

ОРГАНИЗАТОР ЗА ВИСЯЩИ ИНСТРУМЕНТИ

Perforated tool panel

Perforated tool panel

Малък стелаж за инструменти с дупки, пробити в него, който може да се монтира отстрани на панелите на модул с чекмеджета или на стелаж. Доставя се с разнообразие от затягащи куки, които безопасно хващат всички видове инструменти.

СКОБА ЗА ПОЖАРОГАСИТЕЛ

Fire extinguisher holder with small extinguisher Fire extinguisher holder with large extinguisher Fire extinguisher

Новата скоба за пожарогасител лесно се адаптира към захващането на разнообразие от пожарогасители.

След като се постави в скобата, пожарогасителят е прикован с издръжлив ремък и катарама.

СПИРАЧНИ КЛИНОВЕ ЗА ГУМИ НА МОТОЦИКЛЕТ

Wheel clamps for motorbikes Motorbike wheel clamps for vans

Практична и бърза система за обезопасяване и транспортиране на мотоциклети с Вашия ван. Всички модели са оборудвани с чифт самозаключващи се скоби. Те се заключват автоматично, когато мотоциклетът се постави в тях и се отключват, когато мотоциклетът се издърпа. По този начин товаренето и разтоварването става възможно дори само за един човек. Когато е поставен в спирачния клин, мотоциклетът стои изправен без използването на степенка. Спирачният клин идва в комплект с две затягащи закопчалки за неподвижно обезопасяване на гумата.

АЛУМИНИЕВ СТЕЛАЖ ЗА ИНСТРУМЕНТИ С ПЛАСТМАСОВИ ЩИПКИ

Aluminium tool clip strip

Иновативен и изключително бърз начин за съхранение на всички видове инструменти като например отвертки, клещи, гаечни ключове и др.

КОМПЛЕКТ ЗА СКЛАДИРАНЕ НА ДЪЛГИ ПРЕДМЕТИ

Long items holder Long items holder

Комплектът се състои от правоъгълна основа, разделена на три отделения, намиращи се на пода и скоба, монтирана над нея, която също е разделена на три части. Идеална за промишлени свредла, лопати, кирки и много други.

ПРЪСТЕНИ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ

Hooks for securing cargo Hooks for securing cargo

D-образен пръстен и монтиране или пръстеновидна закопчалка с фиксирана позиция.

МРЕЖА ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Storage net Storage net for tools Elastic storage net Storage net for Caddy

Практичен аксесоар за обезопасяване на документи, инструменти и различни предмети.

Здрава пластмасова рамка, която поддържа мрежа от кръстосан кабел с ластик в горната си част.

Може да бъде монтирана към самия ван, към стелажните елементи или към вътрешните защитни панели.

Налична в два размера: 302 мм или 325 мм.

СТОЙКА ЗА ТУБА СИЛИКОН

Silicone tube holder Accessory to hold silicone tubes Silicone tube holder

Може да държи до 9 туби силикон. Благодарение на наклонения дизайна, спестяващ място, тубите могат да бъдат вкарвани със свързани накрайници. Сглобена е от прахово боядисан алуминий. Възможно е да се монтира към каросерията или към стелажната система на Вашия ван.

Алуминиевата конструкция и издръжливото прахово боядисано покритие я правят много устойчива и лека. Също така, поради двуредния, наклонен дизайн, макар че може да съхранява до девет туби, заема много малко място във вана.

КАТАРАМИ ОТ СТОМАНА И ГУМА

Steel and rubber clasps Steel and rubber clasps

Катарами произведени от стомана и гума за заключване на материали и оборудване. Налични с две различни по размер гумени части.

ПОСТАВКА ЗА ЛАПТОП ЗА КАБИНАТА НА ВАН

Notebook stand Laptop/notebook stand for the passenger seat Van cab notebook stand

Произведена изцяло от здрав, лек алуминий. Тя се прикрепя безопасно към пасажерската седалка без нуждата от инструменти. Удобна е за поставяне и премахване, винаги когато имате нужда да използвате преносимия си компютър. Две велкро ленти безопасно могат да придържат на място всеки размер лаптоп. Благодарение на два регулатора, може да позиционирате поставката както пожелаете.

БЮРО-ОРГАНАЙЗЕР ЗА ПАСАЖЕРСКОТО МЯСТО

Passenger seat organizer Open organizer Passenger seat cab organizer-desk Passenger seat cab organizer-desk Organizer with cell phone holder

Syncro органайзера може да се захване лесно към пасажерското място и се обезопасява, използвайки скоба, фиксирана под облегалката за главата. Две големи, изправени ниши за папки позволяват бързо съхранение и лесен достъп до документи, списъци, брошури и т.н. Стойката за мобилен телефон може да се постави в четири различни позиции. Щипката позволява задържането на химикали и хартия. Стойката за чаша удобно придържа бутилки с вода. Синята кутия на организатора може да се постави в позиция, да се премести или премахне за няколко секунди.

Leave a reply