ПРОФЕСИОНАЛНО ВАН ОБОРУДВАНЕ

Превърнете вашия ван в мобилна работилница
СИСТЕМИ ЗА ТРАНСПОРТ НА ОБЛЕКЛО

СИСТЕМИ ЗА ТРАНСПОРТ НА ОБЛЕКЛО

Бърз, безопасен и чист транспорт на закачени облекла!

ЗАКАЧАЛКИ ЗА ОБЛЕКЛО

Garment hangers transport system Garment hangers bars for vans

Прътовете са оборудвани с пружинни краища за бързо и лесно заключване и освобождаване от релсите.

Garment transport system for vans Garment transport

Могат да се позиционират според изискванията на потребителя за оползотворяване на пространството за съхранение.

Garment hanges

Може да предпазите товарното отделение и да предотвратите повреди по каросерията, благодарение на облицовката от анодизириран алуминий и боядисана ламарина. Панелната облицовка е изключително здрава и позволява да поставите релсите за товар както Ви харесва.

Garment transport system for vans Garment hangers transport van conversion

Продуктите са налични и готови за доставка. Монтажът е лесен и бърз –  Вашият ван може да бъде готов в рамките на няколко часа!

СИСТЕМА ЗА ВСЯКАКВИ ВАНОВЕ

Garment Bars for hanging clothes for Dokker Garment Bars for hanging clothes for Dokker Hanging clothes bar for vans for DokkerSystem for transporting clothes in van for Dokker

Всеки ван може да бъде видоизменен за транспорта на висящо облекло. През годините, екипът на Syncro е извършвал персонализация за транспорт на висящо облекло на ванове от всички производители и модели.

В този пример можете да видите Dacia Dokker с дървен подов панел и монтирани прътове за дрехи.

ДВА МОДЕЛА ПРЪТОВЕ ЗА ДРЕХИ И ДВА МОДЕЛА МЕТАЛНИ РЕЛСИ

Garment bar with blocking system Detail of the velcro strap Garment bar without the blocking system Detail of the garment bar with blocking bar Track for ceiling mountingMetal track for mounting on side walls

За тези, които трябва да транспортират висящо облекло, Syncro предлага прътове за дрехи с пружинни ключалки, които се захващат в монтирани релси. Благодарение на блокиращата система, състояща се от тръба, свързана паралелно на пръта за дрехи и задържана безопасно на място с лента велкро, закачалките няма да падат от пръта или да се плъзгат по дължината му. Прътът за дрехи може да бъде закупен и без блокираща система.

Релсите са налични в два модела: релса с U-форма за захващане към страничните стени на вана, докато тази с I-форма може да се позиционира в гънките на стената/тавана.

Leave a reply