ПРОФЕСИОНАЛНО ВАН ОБОРУДВАНЕ

Превърнете вашия ван в мобилна работилница
БАГАЖНИК И СПУСКАЩА СЕ СТЪЛБА ЗА ПОКРИВ

БАГАЖНИК И СПУСКАЩА СЕ СТЪЛБА ЗА ПОКРИВ

БАГАЖНИК И СТОЙКА ЗА СТЪЛБА ЗА ПОКРИВ, САМО ЗА ВАНОВЕ

ROOF RACKS AND LADDER HOLDERS FOR VANS ROOF RACK FOR DUCATO load bars on top of the ducato

Багажниците и стойките за стълби за покрив от Syncro System са произведени от висококачествени суровини: неръждаема стомана, алуминий, гума.

Лесно могат да бъдат преместени от един ван към друг.

ЕКСКЛУЗИВНА ТЕХНОЛОГИЯ „СУПЕРТИХО 4“

Exclusive supersilent profile no.4 Exclusive supersilent profile The new supersilent profile by Syncro System

Новата технология „СУПЕРТИХО 4“, използвана за напречните прътове е технология от четвърто поколение за прътове за покрив на Syncro. Подобреният аеродинамичен дизайн драстично намалява съпротивлението. Има 28% намаляване на теглото и 25% увеличение в аеродинамичното представяне в сравнение с предното поколение. Следователно има голямо намаление в звука и вибрациите по време на път, както и намалена консумация на горива и по-приятно шофиране като цяло.

БАГАЖНИК ЗА ПОКРИВ ЗА ВАНОВЕ

Roof rack system Ducato ROOF RACK FOR CADDY

Багажниците за покрив от Syncro са произведени от алуминиеви пръти със задна ролка от неръждаема стомана и алуминиеви странични стени.

ПРЪТОВЕ ЗА ПОКРИВ

Roof bars ROOF BARS Loading bars for the rooof the the Ducato

Прътовете за покрив на Syncro са произведени от алуминий, със скоби от неръждаема стомана. Отгоре на всеки прът има гумен профил.

СТОЙКА ЗА ЕДНА СТЪЛБА

Ladder rack with 1 slide-out Ladder rack with 1 slide-out

Другата hals може да бъде използване като стандартен багажник за покрив, заедно със задна ролка и странична стена.

СТОЙКА ЗА ДВЕ СТЪЛБИ

Произведена от неръждаема стомана и алуминий, може да натоварвате и разтоварвате Вашата стълба изключително лесно, при максимална бързина и безопасност.

ЛЕСНО И БЪРЗО ТОВАРЕТЕ И РАЗТОВАРВАЙТЕ СТЪЛБИ

LOAD AND UNLOAD LADDERS WITH EASE AND SAFETY TILTING LADDER HOLDER TILTING LADDER HOLDER FOR VANS

Накланящата се стойка за стълба на Syncro осигурява лесното и безопасно натоварване и разтоварване на стълби при ванове с ниски покриви.

Моделът с амортисьор има вградена газова пружина, която помага на потребителя безопасно да натовари стълба върху ванове с висок покрив.

При все това, стойката за стълба стига до земята дори и да се намира на най-високия ван, т.е. няма нужда да вдигате стълбата!

ROOF RACKS AND LADDER HOLDERS LADDER HOLDERS FOR COMMERCIAL VEHICLES ROOF RACKS AND LADDER HOLDERS FOR VANSEASILY LOAD AND UNLOAD LADDERS ON THE TOP OF THE VAN

БАГАЖНИЦИ ЗА СТЪЛБА ЗА ТАВАН ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ВАНОВЕ

Ladder racks for vans Ladder rack for equipped vans Ladder rack fastened to the roof of the vanLadder blocked inside the van

Най-новата иновация на Syncro System, целяща да отговори на нуждите на клиента, който ползва стълба, но не иска тя да заема допълнително ценно пространство във вана. Решението – новият багажник за стълба, който се захваща за покрива на вана. Той позволява удобен и безопасен транспорт, като оставя свободно работното пространство във вътрешността на вана. Опорната система със задна гънка улеснява натоварването и разтоварването на стълбата.

Багажникът е оборудван със система за автоматично заключващи се скоби и регулируем блокиращ механизъм със специален колан. Коланът е оборудван да задържа задната част на стълбата на място, добавяйки допълнително обезопасяване. Багажниците за стълба са много прости, бързи и безопасни за употреба.

Предимствата са очевидни – стълбата е защитена от атмосферните влияния, а и от крадци. Не заема много място и може да спести гориво…  нещо, което със сигурност ще Ви се понрави.

НОСАЧ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА ЗА ТРЪБИ

Tube carrier and roof-top ladder access for vans Tube carrier mounted on roof Detail of the aerodynamic end coverAluminum tube carrier with open end cover

Алуминиевите носачи за тръби на Syncro System пасват идеално на модулната система за багажник за покрив. Те могат да бъдат фиксирани към напречните прътове, към багажник за покрив и багажник за стълби. Могат да поставени във всяка позиция на всеки ван.

Подобно на всички компоненти за персонализиране на Syncro, носачът за тръба е инвестиция, която се изплаща с течение на времето. Дори и да смените вана си, с лекота можете да монтирате носача на новото си превозно средство.

Конструиран от твърд алуминий, с прахово покритие, създаден да издържа на всички климатични условия.

Носачите имат двойни капаци за краищата, които идват с индивидуална заключваща система, която подсигурява максимална безопасност по време на път.

СПУСКАЩА СЕ СТЪЛБА ЗА ПОКРИВ ЗА ВАН

Aluminium ladder for access to the roof of the van Aluminum ladder for mounting on the roof rack Ladder for roof-top access attaches to the rear door Detail of mounting parts (no drilling necessary) Lower mounting parts for the roof-top access ladder

Достъпът до покрива на вана се улеснява и обезопасява чрез алуминиеви стълби, които се монтират на задната врата. Стълбите са произведени от лек, устойчив на климатичните условия алуминий и може да бъде монтиран без пробиване. Стълби и техните комплекти за монтиране са налични за повечето ванове с панели със среден и голям размер.

Leave a reply