ПРОФЕСИОНАЛНО ВАН ОБОРУДВАНЕ

Превърнете вашия ван в мобилна работилница
ВЕРТИКАЛНИ КАРГО БАРОВЕ

ВЕРТИКАЛНИ КАРГО БАРОВЕ

Бързо и лесно обездвижване на товара!

АЛУМИНИЕВИ ПРЪТОВЕ ЗА ЗАКЛЮЧВАНЕ НА ТОВАР СЪС ЗАОБЛЕНИ БРАЗДИ

Aluminum load lock bars by Syncro Load lock bars with rounded notches Aluminium load lock bars Handle of the load lock bar Transporter with load lock bars with rounded notchesAluminium load lock bars installed on Iveco Daily Aluminum load lock bars in horizontal posizion

Алуминиевите прътове за заключване на товар със заоблени бразди са проектирани с цел бързо и лесно обезопасяване, дори и на много тежки материали, в товарното отделение на Вашия ван.

Ексклузивният модел е с регистриран Европейски дизайн. Прътовете са вмъкнати между две алуминиеви релси с отговарящи си бразди. Тази система позволява монтирането на един прът към друг, дори и при използването на различни модели прътове. Също така е възможно да се прикрепят аксесоари като капси с ремъци или хоризонтални прътове с куки, благодарение на системата със заоблени бразди.

Вие можете да обезопасявате товар в различни променливи раздели от товарното отделение на вана, благодарение на този продукт.

За разлика от другите подобни продукти на пазара днес, този нов продукт на Syncro е бил проектиран, така че да не се върти след като е вмъкнат в релсите. Също така прътът има гумено покритие по ръбовете, което защитава товарът от драскотини или повреди по време на транспорт.

Прътовете се предлагат в стандартна дължина от 1876 мм, която е достатъчна за повечето височини на ванове. Възможно е изрязването на пръта до нужната дължина за ванове с по-ниски тавани. Дължини между 50 сантиметра и 6 метра могат да бъдат направени по поръчка.

ВЕРТИКАЛНИ ПРЪТОВЕ ЗА ТОВАР С ПРУЖИННИ КРАИЩА

Cargo bar with spring ends for quick lock and release

Благодарение на новите вертикални прътове на Syncro System вече може да държите товара си на безопасно и лесно място!

Telescopic cargo bars for vans Telescopic loading bars for vans

Тъй като тези прътове могат бъдат премахнати лесно, можете да използвате вана си, както да пренасяте врати, прозорци, панели и други, така и за поддръжка или дори да транспортирате обемисти предмети.

Example of cargo secure transport system Securing cargo in place with cargo bars with spring ends

Прътовете са оборудвани с пружинни краища за бързо и лесно заключване и освобождаване от релсите.

Те могат да бъдат поставяни според изискванията на потребителя, за да максимизират пространството за съхранение.

ЗАКРЕПВАЩ СЕ ПРЪТ ЗА ТОВАР

Ratcheting cargo bars Loading bars with ratcheting blocking system

Закрепващият се прът за товар се предоставя с два гумения края, за да няма нужда от релса.

Leave a reply