ПРОФЕСИОНАЛНО ВАН ОБОРУДВАНЕ

Превърнете вашия ван в мобилна работилница
ПЛАСТМАСОВИ КУТИИ ЗА ШКАФОВЕ

ПЛАСТМАСОВИ КУТИИ ЗА ШКАФОВЕ

ПЛАСТМАСОВИ MULTIBOX ЧЕКМЕДЖЕТА ЗА СТЕЛАЖИ ВЪВ ВАН

Syncro System стартира собствените си иновативни модули с чекмеджета произведени от пластмаса и стомана

ПРАКТИЧНИ СКРИНОВЕ, КОИТО ДА СЕ ПОБЕРАТ ВЪВ ВСЕКИ ВАН: MULTIBOX МОДУЛИ С ЧЕКМЕДЖЕТА С ПРОЗРАЧНИ ИЗВАЖДАЩИ СЕ ЧЕКМЕДЖЕТА

Van drawer cabinets with metal casing and transparent drawers CTE series drawer units with transparent drawers Drawer cabinets with transparent removable drawers for van upfitsTransparent removable drawer Mutlibox cabinet with trasparent drawer removed

Syncro System Group развива иновативни решения за персонализиране на товарни превозни средства от 1996 г. Нашите продукти включват стелажи, чекмеджета, облицовки, рампи, табли, кутии с инструменти и всички останало, нужно за монтиране на безопасна, ергономична и ефективна мобилна работилница.

Иновативната MULTIBOX гама от скринове с прозрачни изваждащи се чекмеджета е перфектното решение за нуждите на потребители, които трябва да пренасят много малки и средни по размер компоненти в подреден вид.

  • Водачите на чекмеджето са произведени от специален устойчив на износване и самосмазващ се материал.
  • Специална пружина предупреждава потребителя, когато чекмеджето наближава напълно отворената си позиция.
  • Прилагането на малко повече сила отваря чекмеджето напълно, а накланянето на чекмеджето нагоре Ви позволява да го извадите напълно.
  • Надеждните чекмеджета са произведени от устойчивa на удар и масло PMMA (полиметил метакрилат) пластмаса и са оборудвани с бутон за автоматично заключване и система, която предотвратява случайно отваряне.
  • Модулните размери правят стоманените скринове с висока якост съвместими с всички други компоненти на Syncro System.
  • Тези скринове могат да бъдат монтирани във всички видове ванове и в широка гама от комбинации, за да отговарят на нуждите на потребителя.
  • Предната страна на чекмеджето няма изпъкнали части, премахвайки риска от удари и счупвания.
  • Изключителен патент на Syncro System!

С „CE” маркировка и тригодишна гаранция.

ПРОЗРАЧЕН МАТЕРИАЛ ОТ НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО

Three removable drawers in clear plastic

Прозрачните чекмеджета са произведени от PMMA – същият траен и нечуплив материал, използван за прозорците на самолети и подводници.

PMMA не е чувствителен на ултравиолетова радиация и следователно не подлежи на явленията на стареене, които морят нискокачествените пластмаси, превръщайки ги жълти и чупливи с течение на времето.

ПРОЗРАЧНИ ЧЕКМЕДЖЕТА ЗА НЕЗАБАВНО ИДЕНТИФИЦИРАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО

Drawer cabinet with drawers of 12 and 24 cm in width Metal cabinet with plastic drawer removed Double size transparent drawer removedTransparent drawers removed

Това ново поколение чекмеджета е напълно прозрачно, правейки виждането на това какво е вътре лесно. А бързото откриване на това, което търсите повишава производителността на ежедневната Ви работа.

FORD CONNECT ЕКИПИРАН С ПРОЗРАЧНИ ЧЕКМЕДЖЕТА

Ford Connect with clear drawers Shelving and transparent drawer units Shelving and transparent drawer units for Connect

Това са снимки на персонализиране на Ford Connect. Долната част е образувана от два капака на арката на калника, едната с плъзгаща и завъртаща се врата и другата с изваждаща се табла за кутия с инструменти. Горната част на конфигурацията се състои от три стелажа и два модули с чекмеджета, всеки от които съдържа четири прозрачни чекмеджета. Персонализирането е завършено с шперплатов подов панел, стойка за поставяне на ролка хартия и стелаж за спрейове. Забележете как чекмеджетата се комбинират перфектно с другите елементи.

ПЕРСОНАЛИЗИРАН IVECO DAILY С ПРОЗРАЧНИ ЧЕКМЕДЖЕТА ОТ ДЯСНАТА СТРАНА

A Daily upfit with metal and clear plastic drawers Left side configuration in a Daily Right side configuration with transparent drawers

Това персонализирано оборудване е монтирано в Iveco Daily. Подът е защитен с шперплатов панел. Конфигурацията от лявата страна се състои от отделения с плъзгащи механизми и въртящи се врати, отворени отделения за кутии с инструменти, стелажи и метални чекмеджета и изваждащи се пластмасови съдове. Дясната страна е сглобена почти изцяло от прозрачни модули с чекмеджета. Основата се състои от отделения с напълно отварящи се врати, но над тях се намира конфигурация от Multibox модули с чекмеджета с 64 прозрачни, изваждащи се чекмеджета. Персонализирането е завършено от втора серия модули с чекмеджета, съдържащи общо 48 накланящи се чекмеджета.

Leave a reply