ПРОФЕСИОНАЛНО ВАН ОБОРУДВАНЕ

Превърнете вашия ван в мобилна работилница
СТЕЛАЖИ

СТЕЛАЖИ

СТЕЛАЖИ С МЕТАЛНИ РАЗДЕЛИТЕЛИ

SHELVING WITH METAL DIVIDERS Shelving units with alu dividers

Стелажите имат трапецовидна форма със снижен преден край, позволявайки Ви по-голям достъп и с повдигната задна част, предпазвайки съхраняваните на тях предмети и инструменти от падане на пода. Стандартно се предоставя и маслоустойчива гумена подложка. За да се намали цялостното тегло, разделите са алуминиеви. Благодарение на VIBRASTOP системата, която се състои от пластмасови вложки, които изолират разделителите от елемента, всички вибрации са елиминирани, което намалява шума. Броят на разделите, които мога да бъдат монтирани, варира от 1 до 12, в зависимост от дължината на елемента. Обикновено предоставяме от 1 до 6 разделителя.

SHELVING UNITS

Припокриващи се стелажи със страни с различни височини.

TOP SHELVING

Горни стелажи. Тези стелажи се използват като последния горен елемент. Те имат същия раздел като припокриващите се стелажи, но страничните панели са различни. Те са по-ниски и имат трапецовидна форма.

СТЕЛАЖНИ ЕЛЕМЕНТИ С ВРАТИЧКИ

SHELVING UNITS WITH DOORS SHELVING UNITS WITH DOORS SHELVING UNITS WITH DOORS

Много стелажни елементи са налични с вратички. Повдигащата се нагоре вратичка не само предотвратява падането на пода на прибраните инструменти и железарски предмети, но ги прикрива и от любопитни очи. Тези вратички могат да бъдат монтирани и след действителното персонализиране на вана.

SHELVING UNITS WITH DOORS SHELVING UNITS WITH DOORS

Артикул SA20/2435, версия с вратичка Артикул ST20/2435.

На снимката може да видите по-подробно нашата модерна система за панти на врати.

ГОРНИ ТАБЛИ

Extendable top trays for vans

Горните табли са горен елемент с крайна вратичка. Те са налични с дължина от 1014 мм до 4056 м. Те се доставят без гумено подлагане и разделители. Идеални за съхранение на тръби, улеи и други дълги предмети.

СТЕЛАЖНИ ЕЛЕМЕНТИ СЪС ТАБЛИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ ЗА ПРЕНОСИМИ КУТИИ С ИНСТРУМЕНТИ

Service case trays with side stops Shelving units with storage trays Shelving units for portable utility cases

БЪРЗА И ЛЕСНА СИСТЕМА ЗА СЪХРАНЕНИЕ И ТРАНСПОРТ

ПРОФЕСИОНАЛНИ КУТИИ ЗА НОСЕНЕ

Syncro System винаги е предлагал на своите клиенти широка гама от решения за транспортиране на кутии с инструменти, използвани от електротехници, водопроводчици, бизнеси, строителни работници или занаятчии работещи в домове или офиси. Наклонените напред стелажи имат странични блокиращи механизми, които лесно се нагласят, за да отговарят на размера на кутията.

Възможно е съхранението на преносими кутии за инструменти на Syncro System или всеки друг вид пластмасова, метална или алуминиева кутия за носене.

Не може да е по-лесно за използване: плъзнете кутията в позиция на стелажа и… сте готови!

Също така има и налични ремъци за допълнителна сигурност.

СТЕЛАЖИ БЕЗ ГРАНИЦИ ИЛИ РАЗДЕЛИТЕЛИ

Shelves without borders Shelf tray without edging Shelving unit for portable utility caseShelving unit with hinged door

Нова линия рафтове Syncro System позволява лесното съхранение и транспорт на по-обемисти материали, кутии, кутии с инструменти, калъфи и много повече.

Всеки стелаж може да се позиционира на различни височини и може да се монтира с основа, която е или накланяща се напред или с фиксирана позиция и с врата с панти, отваряща се вертикално.

Бързо е и практично и от голяма помощ при организирането на персонализирания Ви ван.

Leave a reply