ПРОФЕСИОНАЛНО ВАН ОБОРУДВАНЕ

Превърнете вашия ван в мобилна работилница
ХИГИЕННИ АКСЕСОАРИ ЗА ВАНОВЕ

ХИГИЕННИ АКСЕСОАРИ ЗА ВАНОВЕ

Със Syncro System можете да пренесете цялото удобство от Вашата работилница със себе си във Вашия ван. Всеки Syncro System център има цялото нужно оборудване и инструменти за почистване, за да оборудвате вана си:

Водна бутилка с чучур, алуминиева дозатор за руло хартия, дозатор за сапун, дозатор за кърпички за почистване – специфични за персонализирането на вана Ви.

ВОДНА БУТИЛКА С ЧУЧУР И ДОЗАТОР ЗА САПУН ЗА ВАНОВЕ

Hand cleansing kit with water canister and cleansing cream dispenser Hand cleansing cream with dispenser and metal frame A 3 litre canister of hand cleansing cream in its mounting frame Canister with tap

Занаятчии и специалисти, които работят на място в дома или работното място на клиента, на пътя или на строителен обект, често имат нужда да измият ръцете си бързо и лесно. Също така, понякога е нужно, по време на работа, да се чистят механични части, инструменти и оборудване. Аксесоарите на Syncro System правят това възможно. 10-литровата водна бутилка с чучур на Syncro System със своята система за монтаж се прикачва към вратата или стената на модулните панели.

Новият крем за почистване на ръца на Syncro вече е наличен в 3 литрови бутилки, заедно с дозатор и монтажна рамка. Кремът съдържа микросфери, които подсилват почистващото действие на основния препарат. Новият крем за почистване на ръце може да се закупи отделно или в комплект за 4 пълнения, заедно с дозатор.

СТОЙКА ЗА РУЛО ХАРТИЕНИ КЪРПИ ЗА ВАНОВЕ

Paper tower roll for vans Van paper roll holder

Стойките за руло хартиени кърпи на Syncro System са много полезни за работника, който има нужда от хартиени кърпи по време на работа. Те обикновено се закупуват заедно с 10-литровата бутилка и дозатора за сапун. Стойките за руло са 100% стоманени. Използват пружинна система за зареждане, за да може хартията да се откъсва по-лесно и да не продължава да се развива.

Стойките са оборудвани с ролка, с широчина 250 мм или 280 мм (с 2 различни диаметъра). Стойката за хартиени кърпи може да се монтира където пожелаете: от вътрешната страна на вратата, отстрани на един от панелите за персонализиране или към каросерията на вана Ви. Веднъж поставена на място, може да имате лесен достъп до хартиени кърпи, когато и където има нужда от тях.

ДОЗАТОР ЗА САПУН

Soap dispenser for vans

Дозатор за течен сапун. Този аксесоар обикновено се използва заедно с бутилката с вода.

ПРОФЕСИОНАЛНИ КЪРПИЧКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ

Heavy duty waterless hand clean towels Heavy duty waterless hand clean towels

Специалните кърпички за почистване марка Scrubs са приложими за всички промишлени и занаятчийски нужди. Те могат, бързо и ефективно, да почистват ръце, механични части и инструменти и оборудване. Тези професионални кърпички са предварително наситени с почистващ препарат, с аромат на свеж портокал. След почистването с тях не е нужно изплакване. Те имат леко грапава повърхност, която ги прави ефективни в почистването на всички видове мръсотия (кал, грес, масло, мастило, катран и т.н.).

Пластмасовата опаковка съдържа 72 кърпички и използва практична система с издърпване. Можете да я закачите, там където е най-удобно за Вас във вана, благодарение на металната опора: към каросерията на вана или свързана, към персонализираните панели, в близост до работния плот или на друго място.

МИВКА ЗА ВАНОВЕ

Sink unit for vans Sink unit for vans closed

Шкаф с мивка.

Идва в комплект с:

Мивка

Кран

12-волтова помпа

Две 20-литрови пластмасови бутилки

Лесна употреба: отварянето на крана задейства помпата

 ИЗВАЖДАЩО И НАКЛЯНЯЩО СЕ КОШЧЕ

The Syncro System bin for vans Removable, tilting bin for vans A Syncro racking system with a removable bin Removing the bin from its frame Emptying the bin

Шкаф, съдържащ изваждащо и накланящо се кошче. Това е компактното, супер-удобно решение, което Syncro предлага за съдържане на сметтта, която неизбежно събирате в продължение на цял един ден работа във вана си. Рамката е съвместима с всички шкафове за ван на Syncro и може да бъде монтирана там, където има нужда. На нивото на пода или по-високо. Самото кошче, което е дълго 26 см и широко 25 см, е лесно за изваждане с цел изпразване в края на деня.

Leave a reply