За фирмата

Остави отзив

Идеята за дейността на фирмата се роди през 2015 год., когато на нашия мениджър се наложи да търси оборудване за работни ванове и в България намери такова само втора употреба. Когато имаш професионално оборудван ван много бързо свикваш с удобството да знаеш кое къде се намира; с бързината да търсиш и намираш инструменти, материали или консумативи; с лекотата да товариш и разтоварваш; със сигурността, че нищо не е забравено и си подготвен за всяка една извънредна ситуация; най-вече с удоволствието да ползваш оборудване, с каквото не всички разполагат. С времето разбираш, че това наистина ти е спестило нерви, време и пари!


През 2016 год. след обучение в Италия стартирахме дейността и от тогава „Ван оборудване ПРО“ ЕООД се разраства и развива. Нашите чуждестранни партньори от Syncro-system оцениха коректността ни и ни препоръчаха на други фирми, които поискаха от нас да станем техен доверен вносител за страната. Нашите клиенти също оцениха коректността ни и ни препоръчаха на други фирми, които поръчаха от нас оборудване за техните работни ванове.


Всяка година броят на оборудваните от нас ванове се удвоява, както и броят на доволните ни клиенти!


За нас водещ принцип е да помагаме и улесняваме работата на нашите клиенти, затова държим на близкия контакт. Познаваме клиентите си и спецификата на дейността им и това е една от причините да сме толкова успешни.

Коректност, експедитивност, прецизност и доверие не са просто думи, а принципи, които прилагаме и в които вярваме!